Logo

Bel voor een afspraak
077 - 398 8838

Fysiotherapie, wat kan het voor u betekenen

Bij Fysiotherapie Kraaijenzank in Horst bent u in goede handen. Wij zijn een kleine praktijk met 2 therapeuten waar een gemoedelijke en gastvrije sfeer is onder elkaar. Daarnaast is ons belangrijkste doel is om goede kwaliteit zorg te leveren. Wij werken zo veel mogelijk volgens de laatste inzichten en de richtlijnen van de KNGF (Koninklijk Nederlands genootschap voor Fysiotherapeuten). Daarnaast leveren wij maatwerk, niemand is hetzelfde en stellen de inzichten bij aan uw persoonlijke situatie en behoeften. Het team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaliseren van uw lichaam.

Onze praktijk

Op het moment dat u klachten heeft wilt u natuurlijk ook niet te lang wachten om geholpen te worden. Daarom streven wij ernaar om u zo snel mogelijk te helpen. Het doel van Fysiotherapie Horst is dan ook om u nog dezelfde dag te onderzoeken en eventueel te behandelen. Bij onze contactgegevens kunt u onder anderen ons adres, telefoonnummer, e-mail vinden. Ook heeft u hier de mogelijkheid een contact formulier in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze praktijk is uitgerust met een aantal behandelkamers waarin wij een individueel kunnen behandelen. Dit kan zijn op de behandeltafel of om een 1 op 1 gesprek te voeren. Iedere therapeut heeft zijn eigen kamer waarin hij/zij zijn behandelingen uitvoert. Ook hebben wij een oefenruimte waarin wij een aantal fietsen, een loopband en verschillende kracht apparatuur hebben staan. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van functioneel trainen, waarmee wij ook activiteit specifiek aan de slag kunnen gaan. In de oefenzaal bieden wij ook Fysiofitness aan, dit is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit zou ook individueel kunnen om bijvoorbeeld binnen uw sporten een specifiek aandachtsgebied te verbeteren.

Altijd de best mogelijke werkwijze voor u

Fysiotherapie Kraaijenzank maakt voor u een behandelingstraject dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie. Een team dat altijd weer bereid is bij te leren en verder te scholen om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen. Zodoende voorzien ervaren fysiotherapeuten in Horst u altijd van de best mogelijke werkwijze met betrekking tot de laatste behandelmethodes. Neem nu contact op.

De Fysiotherapeut, specialist in beweging