Goedemorgen lezers,

Met alle maatregelen die door de overheid zijn genomen omtrent het Coronavirus, de adviezen van het RIVM en KNGF, hebben wij besloten om verder in te gaan dammen met het aantal patiënten die wij zien en behandelen. Gisteren hebben wij alle afspraken gecanceld met de personen die zich in de risico groep bevinden. Op dit moment zijn wij al fysiotherapie praktijk alleen nog open voor mensen zonder enige klachten van verkoudheid, griep, of andere gezondheidsklachten, zoals hart of longklachten.

Klachten die wij nog wel behandelen zijn klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit houd in gewricht, pees en spierklachten enz. Ook zijn wij nog open voor mensen die acute klachten hebben. Het KNGF (onze beroepsorganisatie) heeft gisteren met andere zorginstanties gesproken en vind het belangrijk dat we dit blijven doen zodat deze personen niet ook nog eens naar de huisarts toegaan.

Verder nemen wij zoveel mogelijk de hygiëne in acht zoals in ons eerder bericht op facebook is geweest. De praktijk zelf zorgt ervoor dat alles extra schoon is en verzoekt mensen ook een extra handdoek voor zichzelf mee te nemen.

Hopelijk hebben wij u hiermee voldoende geïnformeerd.

Voor het volledige verslag kunt u kijken op.

https://www.kngf.nl/actueel/nieuws/2020/maart/update-corona.html

 

contracten zorgverzekeringen

Ook in 2020 heeft fysiotherapie Kraaijenzank in Horst contracten met alle zorgverzekeringen. Hierdoor zijn er voor u geen bijkomende kosten wanneer u een aanvullende verzekering heeft en regelen wij alles direct met de zorgverzekering. 

Spotonmedics

Per 1 januari werken wij met een nieuw electronisch patiënten dossier. In eerste instantie merkt u geen verschil met vorig jaar kwa behandelingen. Wij hebben gekozen voor het systeem van spotonmedics, waarmee wij gemakkelijker kunnen communiceren met verwijzers en artsen. Ook is het eenvoudiger om verplichter vragenlijsten digitaal toe te sturen. Op het moment dat u deze alvast thuis in heeft gevuld kunnen we tijdens de eerste sessie sneller toewerken naar de behandeling. De intake vragelijst is gemakkelijk en overzichtelijk. Lukt dit niet kan het altijd nog samen met de fysiotherapeut worden ingevult. Ook kunt u in uw eigen omgeving zien wanneer u een behandeling heeft en krijgt een per mail een afspraak bevestiging en herinnnering. 

Fysiotherapie Kraaijenzank

Vernieuwde website van onze praktijk, overzichtelijker en makkelijk te bedienen, op elk media te gebruiken.