Goedemorgen lezers,

Met alle maatregelen die door de overheid zijn genomen omtrent het Coronavirus, de adviezen van het RIVM en KNGF, hebben wij besloten om verder in te gaan dammen met het aantal patiënten die wij zien en behandelen. Gisteren hebben wij alle afspraken gecanceld met de personen die zich in de risico groep bevinden. Op dit moment zijn wij al fysiotherapie praktijk alleen nog open voor mensen zonder enige klachten van verkoudheid, griep, of andere gezondheidsklachten, zoals hart of longklachten.

Klachten die wij nog wel behandelen zijn klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit houd in gewricht, pees en spierklachten enz. Ook zijn wij nog open voor mensen die acute klachten hebben. Het KNGF (onze beroepsorganisatie) heeft gisteren met andere zorginstanties gesproken en vind het belangrijk dat we dit blijven doen zodat deze personen niet ook nog eens naar de huisarts toegaan.

Verder nemen wij zoveel mogelijk de hygiëne in acht zoals in ons eerder bericht op facebook is geweest. De praktijk zelf zorgt ervoor dat alles extra schoon is en verzoekt mensen ook een extra handdoek voor zichzelf mee te nemen.

Hopelijk hebben wij u hiermee voldoende geïnformeerd.

Voor het volledige verslag kunt u kijken op.

https://www.kngf.nl/actueel/nieuws/2020/maart/update-corona.html